Neteja de camins a punt per al Romiatge del Salvador a Onda

El tinent d'alcalde de l'Àrea d'Ordenació del Territori i Habitatge, Juan López assegura: ?volem facilitar l'accés al *Ermitorio en la celebració de la vespra i dia gran del sant?
22/07/2019

El dispositiu de neteja i accessibilitat està en marxa en els camins que es transiten en el Romiatge al Ermitori del Salvador del dia 5 d' agost. La neteja general del terme va començar l'u de juliol en el qual estan treballant 15 persones llevant herbes i ajudats d'una màquina especialitzada per a la retirada de matolls.


En concret, per a les festes del Salvador que se celebren els dies 5 i 6 d'agost a Onda, els 15 operaris porten des del dia 15 de juliol treballant sobre la zona de Beniparrell i en el mateix ermitori del sant. Juan López, tinent d'alcalde de Territori i Habitatge explica que s'encarreguen del canviat del paisatge floral facilitant un millor aspecte visual de l'entorn. També, s'està condicionant l'eixida del *Ermitorio eliminant restolls per a garantir la correcta circulació i visibilitat a l'entrada i eixida d'aquest.


A la fi de juliol finalitzaran la primera fase del condicionament de la zona. I tres dies es farà un manteniment del recorregut que es fa en el Romiatge del dia 5 a les 19.00 hores. A més, López apunta: “aquestes accions són imprescindibles per a evitar incendis tan propis de l'època estival”. La neteja de camins afavoreix l'accessibilitat a la zona i segons Juan López “ afavoreix l'entorn de les persones que vivim a les cases de camp pròximes al *Ermitorio”.Acontecimientos

  • VISITAS GUIADAS CASTILLO Ver más
  • LOS VIERNES 13 DE ONDA aplazado Ver más
  • NUEVAS FECHAS - VISITAS TEATRALIZADAS DE ONDA 2020 Ver más
  • ONDARRÒS & LOVETONIC Ver más
  • UN ESTIU AL CASTELL 2020 Ver más